Не съм забелязал някаква тревожна тенденция, нито пък някакво успокояване. Проблемите

...
Не съм забелязал някаква тревожна тенденция, нито пък някакво успокояване. Проблемите
Коментари Харесай

Емануил Йорданов за мигрантите: Проблемът не е този, който някой се опитва да ни представи

Не съм забелязал някаква тревожна наклонност, нито пък някакво успокояване. Проблемите са еднотипни, приказваме за тях от години насам и до такава степен си оставаме. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нов Нюз някогашният министър на вътрешните работи Емануил Йорданов във връзка случаите в центъра на София от последните дни, провокирали митинг против мигрантите.

Инцидентите в София към този миг са с много неуточнен темперамент. Очевидно казусът не е този, който някой се пробва да ни показа. В същото време е ясно, че с наближаването на евроизборите една такава тематика може да бъде употребена за политическо опълчване и тя ще бъде употребена, съобщи Йорданов.

От години насам прави усещане, че от Министерството на вътрешните работи желаят да създадат министерството на всичките работи. Тази седмица бяхме известени, че и Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г оферират ограничения, които ще решат всички проблеми с мигрантите, уточни някогашният вътрешен министър.

По думите му текстовете, които се трансформират, отстраняват нормативна спънка за смяна на щата на министерството.

За мен не е разумно да се усилва щатът на Министерство на вътрешните работи за да се охраняват здания, които се употребяват от Агенцията на бежанците. Не съм краен оптимист за сходен почит. Инцидентите в тези домове не са толкоз доста, че да се постанова увеличение на щата на Министерство на вътрешните работи. Защо не усилят щата на Агенцията на бежанците? Ако се постави по-голямо изпитание за кадровото и финансовото застраховане на Агенцията, нещата могат да се решат по-лесно. Достатъчно са нещата в Министерство на вътрешните работи, с цел да прибавяме несвойствени работи, които могат да се решат по различен метод. Защото, в случай че за всеки проблем в страната усилваме щата на Министерство на вътрешните работи, когато в един миг нещата се успокоят, хората ще питат какъв е този раздут щат на Министерство на вътрешните работи, разяснява Емануил Йорданов.

Решението на казуса е всички органи, които имат отношение към тематиката, да си правят работата и да не се фиксираме върху един-единствен орган, добави той.

Той означи, че съгласно него мигрантските центрове нямат място в огромните градове на България. Трябва да се направи по този начин, че мигрантите да не основават проблеми на хората в съответното обитаемо място. Притесненията би трябвало да бъдат преодолени с открит разговор и със съответните ограничения, които могат да доведат до сигурност, сподели още Йорданов.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР